Slimlight: standaard bij alle behandelingen met de Bodyformer M+.  De werking van de Bodyformer M+ wordt nog eens versterkt met het Slimlight- systeem, een exclusief infraroodlicht systeem dat een weldadige warmte tot diep in de spieren laat doordringen.

         
   Bodyformer M+
   Slimlight
     
   Programma's
   Afslanken
   Figuurcorrectie
   Spierverstevigen
   Postnataal
   Lymfedrainage
   Cellulitis verminderen
   Proefbehandeling
     
   Contact
     
   Disclaimer
   Privacy
   Home
     
Bodyformer M+

 

De Bodyformer is een hoogwaardige Duitse product die speciaal ontwikkeld zijn voor de behandeling met elektrotherapie - elektrostimulatie. De Bodyformer is naar de laatste stand van zaken op het gebied van de micro-elektronica en de therapeutische computer techniek vervaardigd. Behandeldoelen als omvangvermindering – spieropbouw – spierherstel alsook drainage functies, zijn een vanzelfsprekende standaard.
 
Hightech

Dit hightech precisieapparaat is voor ieder Schoonheidsspecialist, Sportinstituut of Fysiotherapeut een steun bij het werk, nu en aan het begin van de volgende eeuw, omdat het geen enkele wens onbeantwoord laat. Het apparaat kan ingezet worden in klinieken, door artsen in het algemeen, in de sportgeneeskunde en in schoonheidsinstituten.

24 of 48 flexibele, speciaal op het lichaam aan te brengen pads brengen de voor de behandeling noodzakelijke impulsen uiterst nauwkeurig en in de juiste dosering over naar de te behandelen lichaamsdelen.

De intensiteit wordt via het apparaat precies en trefzeker geregeld. Voor de behandeling staan 48 vaste ter beschikking ter beschikking.

80 instelbare programma’s kunnen individueel, naar eigen wens en ervaring ontwikkeld en handmatig ingesteld worden. Dus kan men altijd het juiste programma uitkiezen.

Deze apparaten voldoen aan de CE-norm.

 
Top
 
 
   
 
   

 
   
 
   

  Copyright 2006 - 2017 Bodyslimcare.nl -  Alle rechten voorbehouden.