Slimlight: standaard bij alle behandelingen met de Bodyformer M+.  De werking van de Bodyformer M+ wordt nog eens versterkt met het Slimlight- systeem, een exclusief infraroodlicht systeem dat een weldadige warmte tot diep in de spieren laat doordringen.

         
   Bodyformer M+
   Slimlight
     
   Programma's
   Afslanken
   Figuurcorrectie
   Spierverstevigen
   Postnataal
   Lymfedrainage
   Cellulitis verminderen
   Proefbehandeling
     
   Contact
     
   Disclaimer
   Privacy
   Home
     
Lymfedrainage
 
Een combinatie van een slechte levensstijl en verkeerde eetgewoonte zorgt ervoor dat het lichaam al snel wordt overladen met afvalproducten.

Als deze producten zich sneller opstapelen dan het lichaam aankan, worden de wanden van de bloedhaarvaten steeds zwakker en dringen de afvalstoffen langzaam door in de holtes tussen de vetcellen. Het gevolg hiervan kan zijn dat de bloedcirculatie en het lymfatische stelsel verstoord raken en verslechteren.

Een lymfedrainage heeft tot doel het verbeteren van de lymfatische circulatie zodat de afvalstoffen die zich in de ruimte tussen de vetcellen bevinden, op een natuurlijke manier verwijderd kunnen worden.

Kiest u voor een combinatie met gezonde voeding dan is dit tevens een goede en preventieve manier tegen de vorming van cellulitis. 

 
   

 
   
 
   
   

  Copyright 2006 - 2010 Bodyslimcare.nl -  Alle rechten voorbehouden.