Slimlight: standaard bij alle behandelingen met de Bodyformer M+.  De werking van de Bodyformer M+ wordt nog eens versterkt met het Slimlight- systeem, een exclusief infraroodlicht systeem dat een weldadige warmte tot diep in de spieren laat doordringen.

         
   Bodyformer M+
   Slimlight
     
   Programma's
   Afslanken
   Figuurcorrectie
   Spierverstevigen
   Postnataal
   Lymfedrainage
   Cellulitis verminderen
   Proefbehandeling
     
   Contact
     
   Disclaimer
   Privacy
   Home
     
De penis, het parade paardje van de man!

Veel mannen lopen tegen het probleem aan, ze voelen zich onzeker en durven amper het bed te delen met een nieuwe partner uit schaamte. Ze hebben een erg kleine of hele dunne penis en zijn bang dat hun partner niets zal voelen van de vrij partij. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook niet echt uitnodigend uit een kleine penis.

Tegenwoordig kun je aan de grootte of dikte van de penis wat laten doen, de zogenaamde penis vergroting! Dit kan door het laten verlengen van de penis of het dikker maken van de penis, dit zodat een wenselijk formaat ontstaat en onzekerheid en schaamte plaats maken voor een goed gevoel over zichzelf en natuurlijk een tevreden partner.

Penisverlenging

Wanneer men een penis wil verlengen dan is het doel om de penis enkele centimeters langer te maken. Door de bindweefselbanden aan de bovenkant van de penis los te snijden komt deze los te liggen in de buik. Het deel van de penis dat nu vast ligt in de buik komt dan los en dus naar voren, hierdoor lijkt de penis een stuk langer.
Een penis verlengende operatie hoeft niet perse onder algehele narcose te worden verricht, ook met een ruggenprik is het mogelijk de ingreep uit te voeren.

De penis word bij deze ingreep niet daadwerkelijk langer, een stuk dat nu niet zichtbaar is word doormiddel van deze ingreep zichtbaar en hierdoor lijkt de penis langer.
De penis zit in de buik met weefselbanden vast aan het schaambeen, door deze los te snijden komt de penis naar voren. De naar voren getrokken weefselbanden worden op een plaats verder in de buik weer vast gemaakt, hierdoor kan de penis wel 5 centimeter naar voren komen en lijkt de penis dus 5 centimeter langer (visueel is de penis dat dus ook).

De ingreep word uitgevoerd met oplosbare hechtingen en de wond zal dus na herstel zonder verdere ingreep genezen. Het verschil tussen 12 cm of 17 cm tevoorschijn halen kan natuurlijk een heel groot verschil maken in zelfvertrouwen.

Penisverdikking

Wanneer een dikke penis gewenst is dan word dit gedaan doormiddel van het injecteren van opvulmiddelen in de penis. Penis verdikking kan zowel onder algehele narcose als plaatselijke verdoving worden verzorgt. Door het injecteren van een vulmiddel in de penis zal de penis een dikkere vorm krijgen en dus daadwerkelijk dikker zijn. Het vullen gebeurd met vetcellen. Deze vetcellen worden uit het eigen lichaam weggenomen dmv liposuctie in bijvoorbeeld de buik, dijen of heupen. Nadat de vetcellen door een filter proces zijn gegaan worden ze met een holle naad geïnjecteerd in de penis.

Er zijn ook andere vulmiddelen die worden gebruikt voor het verdikken van de penis namelijk:
Alloderm, dit middel word verkregen uit huidweefel. Het is een vloeibaar vulmiddel dat net als vetcellen met een hollenaald word geinjecteerd in de penis.

Softvorm, Dit is een klein buisje dat van kunststof is gemaakt. Het buisje word dmv een kleine incisie in de penis geplaatst en dient als een prothese.
Auqamid, dit is een gel op waterbasis die in de penis geinjeteerd word tot de geweste dikte is bereikt.

 
   

 
   
 
   
 

   Copyright 2006 - 2017 Bodyslimcare.nl -  Alle rechten voorbehouden.   |  K.v.K. nr: 08119379  |