Slimlight: standaard bij alle behandelingen met de Bodyformer M+.  De werking van de Bodyformer M+ wordt nog eens versterkt met het Slimlight- systeem, een exclusief infraroodlicht systeem dat een weldadige warmte tot diep in de spieren laat doordringen.

         
   Bodyformer M+
   Slimlight
     
   Programma's
   Afslanken
   Figuurcorrectie
   Spierverstevigen
   Postnataal
   Lymfedrainage
   Cellulitis verminderen
   Proefbehandeling
     
   Contact
     
   Disclaimer
   Privacy
   Home
     
Bij een mooi lichaam mogen we anno 2017 de Vagina niet vergeten!

Schaamlippen verkleinen

We noemen  het verkleinen van de schaamlippen (de binneste) ook wel labiareductie. Het mooie is dat dit vaak onder plaatselijke verdoving kan plaatsvinden en slecht in sommige gevallen onder narcose gebeurd. Het is tegenwoordig een hot item om een mooie gesloten vagina te hebben waar niet de kleine schaamlippen als grote fungeren en hierdoor is de schaamlip verkleining een uitermate populaire ingreep tegenwoordig.
Wat er precies gedaan word is dat er weefsel word weggenomen van beide schaamlippen. Doormiddel van oplosbare hechtingen worden eventuele ontstane wondjes gesloten.

Een te ruime (wijde) vagina.

Wat nu precies de perfecte vagina is, dat is voor iedereen anders natuurlijk. Vagina’s zijn er in alle soorten en maten en voorgevingen. Een vagina is uniek net zoals elk mens dat is. Helaas is het zo dat niet elk mens tevreden is met zijn of haar uiterlijk en zo is dt ook voor de vagina.

Er zijn veel vrouwen die ongelukkig zijn met het uiterlijk van hun vagina, maar nog vervelender word het wanneer de vagina te wijd is en de man tijdens de penetratie niet veel voelt en daardoor moeite heeft met een orgasme bereiken. Ook de vrouw zelf voelt vaak weinig en geen penis lijkt groot en dik genoeg om de vagina te vullen tijdens de penetratie. Bovengenoemde kan een reden zijn om een operatie aan de vagina te overwegen. We bespraken eerder al de schaamlip correctie, deze heeft een vagina verjongend doel en laat de vagina er meestal strak en symmetrisch uitzien.

Maar er bestaat ook de vagina vernauwing, ook wel bekkenbodemplastiek of introïtusplastiek genoemd. Tijdens deze ingreep is het doel om de schede van de vrouw smaller te maken.

Het smaller maken van de vagina kan vrij eenvoudig worden verzorgt. In Nederland is de Femilift laser technologie de meest gebruikte vorm van behandeling. Maar ook de behandeling met een radiofrequente energie is tegenwoordig behoorlijk in opmars. Dit gebeurd bijvoorbeeld met de Viveve behandelingen.
Ook kan er gebruik worden gemaakt van een laserbehandeling om de binnenkant van de vagina strakker te maken.

Een relatief veel in Nederland aangeboden methode die met laser werkt is de FemiLift. Maar er zijn ook alternatieve apparaten, zoals de MonaLisa Touch. Naast lasers kan er ook gebruik worden gemaakt van radiofrequente energie om de vagina strakker te maken. Bijvoorbeeld met de Viveve behandeling.

Naast de 2 bovengenoemde vagina verfraaiende operaties zijn er nog mogelijkheden als herstel van uw maagdenvlies, venusheuvel liposuctie en injectie van vetten in de grote schaamlippen voor een mooi sluitende vagina.


 
   

 
   
 
   
 

   Copyright 2006 - 2017 Bodyslimcare.nl -  Alle rechten voorbehouden.   |  K.v.K. nr: 08119379  |